Zelf schrijven wij elke maand een blogpost over (onze) kaas, maar er zijn ook andere websites die dat gedaan hebben. Wij zijn een aantal leuke samenwerkingen aangegaan en die hebben geleid tot mooie artikelen/vermeldingen over onze kaas. We wilden dit graag met jullie delen en dat doen we dan ook hieronder!

Lekker happen

Daisy van LekkerHappen.com  schreef een ontzettend leuke review over een kaasplankje dat ze van ons toegestuurd kreeg. Ze maakte een aantal mooie foto’s en lichtte de kaasjes stuk voor stuk toe. Zo vindt ze bijvoorbeeld de boerenkaas grove olijf tomaat erg lekker. Het artikel lezen? Klik dan hier. 

Oh My Foodness

Oh My Foodness is een echt begrip en we vinden het dan ook super tof dat Sabine (de oprichtster) ons genoemd heeft in een van haar weekoverzichten. Ze at ons kaasplankje in combinatie met allemaal andere lekkere hapjes en dat zag er goed uit! Je vindt Sabine’s weerkoverzicht hier.

Good Food Love

Ook Kelly van Good Food Love noemde ons in haar weekoverzicht. Een kaasplankje werd gecombineerd met een glaasje cava, heerlijk! Je vindt het artikel op deze pagina. 

Lekker en Simpel 

Jorrit en Sofie besteden in hun rubriek “Wat eten we vandaag”  aandacht aan onze kazen. En dit werd niet uitgedrukt in woorden, maar in beeld. Bekijk hier het YouTube filmpje waarin ze onze kaas ontvangen. 

Mamaliefde

Op mamaliefde.nl werd een erg uitgebreid artikel geschreven over een kaasfondue met onze kazen. En niet zomaar een kaasfondue: een kaasfondue om te doen met kinderen. Er worden handige “dip-tips’’gegeven, zodat je met het hele gezin zorgeloos kunt kaasfonduen. Het hele artikel lezen? Kijk dan eens op deze pagina.

Eet het beter

Misschien had u het al gezien op onze Facebook pagina: de website Eet het beter heeft een verrassend recept ontwikkeld met  onze Stolwijker Boerenkaas. Neem echt even een kijkje op de website voor het recept, want  de courgette pannenkoeken zijn om van te smullen!

Culy.nl

Culy.nl publiceert elke week een lijst met dingen waar ze op de redactie blij van worden. En u raadt het al: wij zaten daar ook een keer tussen. Onze webshop werd even in het zonnetje gezet en dat vinden wij natuurlijk erg leuk om te zien!