Magere kaas, met de smaak van volle kaas

Veel mensen beperken het eten van kaas vaak door de hoeveelheid calorieën die het bevat. Dit is echter niet meer nodig wanneer ukiest voor magere kaas. Deze kaas heeft de smaak van volle kaas maar bevat minder vet. Zo kunt u gewoon kaas blijven eten zonder dat u aankomt. In deze blog vertellen we u graag meer! 

Magere kaas
Magere kaas is een caloriearme kaas en bevat minder vet dan volle kaas. Volvette kazen zijn 48+ kazen, terwijl 20+ en 30+ kaas valt onder de categorie magere kazen. Deze waarden (30+ etc.) staan voor het aandeel vet in de droge stoffen. Per soort kan het dus verschillen hoeveel vet u naar binnen krijgt! Wanneer u aan de lijn doet of gezonder wilt gaan eten, dan zijn magere kazen een goed alternatief.

Magere kaas bestellen bij kaasuitkollum.nl
Sinds we zijn begonnen met het verkopen van kaas, hebben wij altijd het doel gehad om ook te specialiseren in magere kazen. Inmiddels hebben wij een assortiment van 30 soorten magere, mindere vette en zoutloze kazen Er is voor iedere smaak dus iets wils! Het concept is simpel: magere kaas, met de smaak van volle kaas! De magere kazen bestelt u eenvoudig via deze pagina. 

Kaas kopen
Erg makkelijk is het dat u niet meer de deur uit hoeft om echt verse magere kazen te bestellen. Naast magere kazen hebben wij nog allerlei andere soorten kaas. Deze zijn allemaal makkelijk en snel te bestellen via onze website. Wilt u meer informatie over een specifieke kaas? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.