Als echte kaasliefhebber zijn er een aantal dingen die niet in uw keuken mogen ontbreken. U moet uw kaas natuurlijk wel kunnen schaven en raspen voor op de boterham of over diverse gerechten. En wat dacht u van een avondje kaasfondue? Dat gaat vanzelfsprekend niet zonder kaasfondueset. Wij leggen u hieronder graag meer uit over ons assortiment kaasgereedschap.

Een kaasschaaf van hoogwaardige kwaliteit

Een kaasschaaf komt altijd van pas in uw keukenla. Wij hebben een kwalitatief hoogwaardige  kaasschaaf van Boska in ons assortiment en we zouden niet meer zonder willen. Op de markt gebruiken wij deze namelijk ook voor het schaven van onze ambachtelijke kaas! Boska is een specialist op het gebied van kaasgereedschap en verkoopt in ruim 85 landen kaastools, met deze kaasschaaf zit het dus wel goed. Benieuwd geworden? Op deze pagina is de kaasschaaf verkrijgbaar.

 

 

Kaasschaaf Boska

 

 

 

 

 

 

 

Zelf geraspte kaas maken met onze kaasrasp

Over lasagne, pizza of ovenschotel is een laagje gesmolten geraspte kaas enorm lekker. Maar ook over koude gerechten kan kaas heel lekker zijn. Denk aan een goede salade of verschillende soorten groente. Makkelijk en snel wat kaas raspen? Deze kaasrasp is handig in gebruik en is vaatwas bestendig.

Een hippe en stijlvolle kaasfondueset van Boska
Ja, we zeiden het al: Boska is een echte expert in kaasgereedschap. Deze fondueset is dan ook van het merk en is super stijlvol. Het onderstel is van hip beton en de schaal voor de kaas is van wit keramiek. Een set voor heel wat gezellige avondjes met familie en vrienden en heerlijk eten. Kaasfondue tip: dip eens gebakken krieltjes en kleine gehaktballetjes in de kaas, smullen geblazen!

 

Fondueset Boska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een houten kaasplankje voor de gezellige momenten in het leven

Een kaasplankje is geschikt in heel veel situaties, bijvoorbeeld als toetje na een uitgebreid diner of bij een gezellige borrel met vrienden. Op dit houten kaasplankje zonder kaas kunt u zelf de lekkerste kazen kwijt. Wij zijn benieuwd, gaat u voor jonge kaas of bent u meer van de oude kazen? Wij raden in ieder geval aan om er een lekker wijntje bij te drinken.

 

 

 

Kaasplankje

 

 

 

 

 

 

 

 

Welk kaasgereedschap mag niet ontbreken in uw keukenkastjes?