Wil je tijdens de lunch eens lekker uitpakken, maar er niet teveel werk van hebben? Dan is dit recept ideaal voor een heerlijke lunch. Daarnaast zijn de boerenbollen snel klaar, dus ze hoeven niet lang te wachten om lekker te gaan smullen. Een kleine tip, vervang de Boerenkaas Kollum eens met onze Friese Slagersworst om eens te variëren.

Ingrediënten voor 4 personen:

- 150 gr. Boerenkaas Kollum
- 4 Boerenbollen
- 100 gram veldsla

Voor de eiersalade:
- 150 gr. Boer’n Trots Trio peper
- 6 eetlepels crème fraîche
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 bosje bieslook
- 1 theelepel citroensap
- 2 theelepels kerriepoeder
- 8 eieren
- peper en zout

Bereiding:

Snijd de bieslook fijn en rasp de Boer’n Trots Trio peper. Snijd de Boerenkaas Kollum in plakken. Kook de eieren in circa 7 minuten hard. Pel en prak de eieren fijn als ze zijn afgekoeld. Mix in een kom de crème fraîche, mayonaise, bieslook, citroensap en kerriepoeder. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig de eieren en de geraspte kaas door het mengsel. Snijd de boerenbollen open en beleg met de veldsla, plakken Boerenkaas Kollum en vervolgens de eiersalade. Eet smakelijk!