Op je gemak en in de warmte van je huis kazen zoeken en vergelijken, het kan eenvoudig op onze website! Zoveel makkelijker dan naar de supermarkt  gaan en u vindt op onze website snel een overzicht van al onze kazen. Ook zijn er handige categorieën die u kunt aanklikken, het is maar net wat voor kaas u zoekt! Zoekt u bijvoorbeeld een belegen kaas? Dan tonen wij u in 1 muisklik alle belegen kazen.

Zo kunt u rustig zoeken naar de kaas die bij u past of die u voor gerechten of fondue wilt gebruiken. Helaas kunt u niet even een stukje proeven, maar wij zorgen voor duidelijke en uitgebreide productbeschrijvingen zodat u een goed beeld kunt krijgen van de betreffende kaas. En natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft, wij geven u graag passend advies.

 

Kernhemmer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen, verzenden en retourneren

Nadat u een kaas (of kazen) heeft uitgezocht wilt u die natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Dat is bij ons geen enkel probleem! Wij snijden de kaas vers voor u af en verpakken het met de grootste zorg in vacuümzakken. De kaas komt dan nog harstikke vers bij u aan! Na maximaal drie werkdagen wordt het pakketje bij u bezorgd en kunt u gaan genieten van onze ambachtelijke kaas. Met de track & trace code die u ontvangt kunt u het pakketje tijdens de verzending blijven volgen, handig!

Mocht u toch niet tevreden zijn over de levering of het product, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ook hebben wij een pagina met veel gestelde vragen, zodat u eenvoudig en snel het antwoord op uw vraag vindt.