Gevulde puntpaprika's met milde geitenkaas


Ingredienten voor 4 personen:
- 400 gram Jonge geitenkaas
- 4 zoet puntpaprika
- 2 eetlepels peterselie
- 1 bosuitje
- Blikje linzen (ca. 250 gram)
- Handje pecannoten
- Peper en zout
- Olijfolie


Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200° C en vet de ovenschaal in. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadjes. Hak de pecannoten. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes en hak de peterselie fijn. Snijd de kaas in acht lange smalle repen. Vul de paprika’s met een reep kaas en verdeel daar wat bosui, linzen, pecannoten en peterselie over. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Leg de paprika in de ovenschaal. Schuif deze in de oven en bak de paprika’s circa 15 minuten, totdat de kaas is gesmolten.