“Gezelligheid kent geen tijd”, een uitspraak die iedereen wel bekend voorkomt. Na het diner nog even natafelen onder het genot van wat hartigs, een gezellig feestje met familie en vrienden met hapjes en drankjes of gewoon voor de televisie met een glas wijn na een lange werkdag. Heerlijke momenten waar een kaasplankje heel goed bij past. Wij hebben twee bijzondere kaasplankjes samengesteld die heel uiteenlopend van karakter zijn. Voor ieder wat wil dus! Een ding is zeker: met deze kazen wordt het gegarandeerd genieten.

De twee kaasplankjes die wij verkopen zijn: Kaasplank Kollumer Oud Zijl en Kaasplank Lauwersmeer. Beide bestaan uit 100% Hollandse kaas. We bieden varianten aan voor 3-5 personen, 6-8 personen en 9-12 personen. Zo heeft u altijd genoeg voor uw gasten.

Kaasplank Kollumer Oud Zijl

Deze kaasplank bestaat uit de volgende kazen:

-  (G)oud brokkel
-  Boeren olijf en tomaat
-  Boer’n Trots Bospaddenstoel
-  Grot gerijpte bergkaas
-  Morbier de Jura


Kaasplank Lauwersmeer

Deze kaasplank bestaat uit de volgende kazen:

- Oude Veenhoeve Geitenkaas
- Boer’n Trots Geit Fenegriek
- Boer’n Trots Koe Pikant
- Boer’n Trots Pompoenpit
- Boerenkaas Nagel- Komijn

Heeft u ideeën voor een bepaalde samenstelling van een kaasplankje, mail het ons gerust. We gooien het graag in de groep. Mocht uw samengestelde kaasplankje uiteindelijk in de shop komen dan krijgt u van ons een (h)eerlijk verdiend cadeau.