Kaas voor de mooiste dag van je leven.


Trouwen is het mooiste moment van uw leven en daarom pakken de meesten ook extra uit voor deze dag. Een beeldschone jurk, het perfecte pak, een unieke locatie, een blitse auto, heerlijk eten en natuurlijk een geweldig mooie bruidstaart. Maar wat nou als u niet een zoetekauw bent. Vanaf nu kunt u ook bruidstaart serveren bestaande uit de lekkerste kaasjes.

bruidstaart van kaas met fruit

Het kan bij een gewone bruidstaart soms moeilijk zijn om de geschikte taart uit te kiezen voor het juiste aantal mensen. Dat hoeft niet bij een “kaas” bruidstaart, want als er wat overblijft hoeft u het nooit weg te gooien. Wellicht dat u nog meer kaasliefhebbers hebt in de familie die u blij kunt maken met de overgebleven kaas.


Daarnaast is de “kaas” bruidstaart echt even wat anders en hoeft deze niet persé op een vast moment geserveerd te worden. De taart is namelijk geschikt bij de borrel, als voorafje, tijdens de avond of als dessert. Maak er een feest van zoals u het wilt en stel samen met ons uw perfecte taart samen op smaak. “By Maay” stylet de taarten voor u op locatie, dus samen maken we er het mooiste resultaat van.

kaas bruidstaart met witschimmel kaasjes

De afgebeelde bruidstaarten zijn door ons op smaak samengesteld en door “by maay” gestyled en gefotografeerd. Uiteraard kunt u afwijken van deze taarten en kunt u volledig naar eigen smaak uw taart bij ons samenstellen. Meer weten of bestellen? Neem dan contact met ons op.