De lente is begonnen en de eerste zonnestralen hebben ons weer bereikt. De lammetjes huppelen weer in de wei en de wereld krijgt steeds meer kleur door de bloeiende bloemen. Wij van Kaasuitkollum.nl houden echt van dit seizoen en worden er helemaal vrolijk van. We vonden het daarom erg leuk om extra aandacht aan dit seizoen te besteden doormiddel van een receptje in de lentesferen. In dit recept gebruiken we niet alleen een van onze fijne kaassoorten, maar ook een nootsoort die bij ons verkrijgbaar is. Een gouden combinatie! 

Het boodschappenlijstje voor een fruitige salade:

-          300 gram Veenhoeve milde geitenkaas

-          Salade naar keuze

-          Peper & zout

-          300 gram aardbeien

-          Olijfolie

-          Balsamicoazijn

-          200 gram Gepelde Franse Walnoten

Doe de salade in een kom en snijd de geitenkaas in kleine blokjes. Voeg de blokjes geitenkaas toe en snijd de aardbeien door de helft. Voeg ook de halve aardbeien toe en maak met de olijfolie en balsamicoazijn een dressing. Hier geldt: voeg zoveel toe van beide totdat u het lekker vindt. Breng op smaak met wat peper en zout en strooi als laatste de walnoten over de salade. En dan is het zover: aan tafel!

Veenhoeve geitenkaas mild

 

 

 

 

 

 

 

Tip: serveer met stukjes stokbrood en kaasjes die u lekker vindt. We hopen u zo weer geïnspireerd te hebben en zijn benieuwd of u dit lenteachtige recept gaat uitproberen.