Binnenkort wordt het noten, zuidvruchten en choco assortiment uitgebreid. Door de verhoogde vraag voegen we nu steeds meer rauwe noten, gebrande noten, chocoladeproducten en zuidvruchten toe aan het assortiment. Ook dit gaan we online zo voor u indelen dat u gemakkelijk en snel uw gewenste product kunt vinden.

Waarom deze uitbreiding zou u zeggen? Naast de kaas, die we via de markt verkopen, hebben we sinds enkele jaren ook een notenbar, waarmee we meerdere markten bedienen. Met deze notenbar hebben we ook de mogelijkheid om naast kaas, noten in allerlei soorten aan te bieden. Daarnaast passen kaas en noten gewoon goed bij elkaar.

Dat betekent dat u naast uw wekelijkse kaasbestelling, ook uw notenvoorraad wekelijks kunt bijvullen. Ook nu kunt u dat al doen via deze link, maar op termijn heeft u nog meer keus. Op dit moment staan er met name gebrande noten, notenmixen, enkele zuidvruchten en chocolade producten online.

Uw bestellingen met gebrande noten wordt vooralsnog tussen woensdag en zaterdag klaargemaakt. Wij pleiten voor een verse product en dat betekend dat we noten branden op het moment als de klant besteld. Rauwe noten, zuidvruchten en chocolade producten worden nog dezelfde dag verzonden als u de bestelling voor 12.00 uur plaats. Het product doen we in speciale emmertjes met een verzegeling. Zo bent u altijd verzekerd van een vers nootje.

Bent u hongerig en benieuwd naar het huidige assortiment, dan kunt u hier bestellen. Wilt u op de hoogte worden gehouden, dan kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief. U kunt ons uiteraard ook volgen via social media, zoals facebook en instagram.