Pitabroodjes met spinazie en Westlander oude Kaas


Ingrediënten voor 4 personen:

- 200 gram oude kaas Westlander
- 75 gram cherrytomaten
- 1 bosuitje
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 600 gram verse spinazie
- 4 pitabroodjes

Bereiding:

Snijd de kaas in blokjes, de knoflook fijn, de bosui in ringen en de cherrytomaten doormidden. Rooster ondertussen de pita broodjes in een broodrooster. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de verse spinazie in delen toe samen met de tomaten, knoflook en kerriepoeder en roerbak dit circa 1 minuut. Laat de spinazie slinken. Schep de kaas door het mengsel en laat lichtjes mee verwarmen. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met het spinaziemengsel. Tip: Doe er eens een paar pecannoten bij!