Ingrediënten

Pannenkoeken
- 10 gram dragon
- 1 limoen
- 2,5 dl halfvolle melk
- 140 gram bloem
- 2 eieren
- 1 eetlepel boter

kaassaus
- 200 gram Stolwijker boerderijkaas
- 200 gram Hollandse garnalen
- 500 ml melk
- 20 gram boter
- 30 gram bloem

Bereidingswijze:
rasp de kaas en maak eerst het pannenkoekbeslag. Giet de melk in een beslagkom en breek de eieren erin. Klop het geheel goed door. Voeg geleidelijk de bloem toe en roer verder. Hak de dragon fijn en voeg aan het beslag toe.

Maak nu de kaassaus. Smelt de boter in een pannetje op laag vuur. Voeg de bloem toe en roer goed door. Laat goed drogen, maar roer regelmatig. Voeg de melk geleidelijk toe onder voortdurend roeren, zodat de saus bindt. Laat even zachtjes doorkoken en voeg als laatst de kaas en de helft van de garnalen toe. Laat de kaas smelten.

Zet een koekenpan op het vuur en laat heet worden. Vet de pan in met een beetje boter. Giet een lepel pannenkoekenbeslag in de pan en laat de bovenkant drogen. Draai voorzichtig om en laat de andere kant nog even bakken. Herhaal tot het pannenkoekenbeslag op is.

Vouw de pannenkoeken dubbel en serveer de kaassaus erbij. Werk af met de overige garnalen en eventueel enkele plukjes dragon voor garnering. Snijd de limoen in partjes en serveer deze erbij.