De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent dagen vol vrienden en familie, echt tijd voor elkaar hebben, warmte, gezelligheid en natuurlijk hoort lekker eten ook daarbij. Maar wat schotelt u uw gasten dit jaar voor? Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de welbekende blokjes oude kaas, maar er is nog zoveel meer!

Bijzondere kazen bestellen
In onze webshop kunt u voor de feestdagen, een feestje of een andere gelegenheid heerlijke kazen bestellen. Zo hebben wij twee luxe kaasplankjes met verschillende soorten bijzondere kaas. Deze plankjes zijn voor 3-5 personen, 6-8 personen en 9-12 personen te bestellen. Het maakt dus niet uit hoe groot uw groep is, wij hebben voor iedere grootte een geschikte kaasplank. Beide kaasplanken bevatten een uiteenlopend assortiment aan kazen. Zo heeft u echt even iets anders voor uw gasten klaar staan.

De verzending
Wij snijden de kaas vers voor u af en verpakken het daarna zorgvuldig. De kazen worden altijd verzonden in vacuüm zakken, zo blijft de kaas echt vers. Het grote voordeel van verpakken in vacuüm zakken is dat de kaas goed blijft tijdens eventuele temperatuurverschillen. Daarnaast is de kaas altijd snel bij u in huis, wij garanderen namelijk een snelle levering!

Buiten de kaasplankjes hebben wij nog veel meer in onze webshop. Naast het enorme assortiment aan kaas kunt u noten en zuidvruchten en diverse soorten worst en spek bij ons bestellen.  

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en zeggen: eet smakelijk!