Toast met verse kaassalade

Lunchen: het is broodnodig, maar niet altijd spannend. Elke middag een saai boterhammetje, dat moet toch anders kunnen. Daarom hebben wij dit simpele, snelle en toch heerlijke lunchrecept om uw saaie boterhammetje wat meer op te vrolijken.


Ingrediënten:
- 150 gram Oude kaas Westlander
- 8 sneetjes meergranenbrood
- 100 gram slamelange
- 1 rode biet
- 2 winterpenen
- 1 eetlepel verse peterselie
- 1 eetlepel verse bieslook
- 1 stengel bleekselderij
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepel grove mosterd


Bereiding:
Snijd de bieslook en peterselie fijn. Raps de rode biet en de wortel. Snijd de kaas en de bleekselderij in kleine blokjes. Meng alles in een kom samen met de bieslook, peterselie, mosterd en mayonaise. Rooster het brood en beleg vier sneetjes met de slamelange. Schep vervolgens de kaassalade erop. Leg de andere vier sneetjes er bovenop en snijd diagonaal in twee stukken.

Een fijne lunch toegewenst!!