Onze webshop staat bomvol smakelijke producten en bevat ook heel wat verrassende kaasproducten. Het leek ons leuk om een aantal van deze bijzondere producten voor u uit te lichten, voor een flinke dosis inspiratie.

1. Pesto kaas

Op het eerst gezicht schrik je misschien een beetje bij het zien van deze kaas met de felrode kleur. Nergens voor nodig want de smaak is erg goed! Tomaat en basilicum zijn de belangrijkste ingrediënten en die geven de kaas een heel bijzondere smaak. Anders dan de naam misschien doet vermoeden is dit gewoon een Hollandse kaas!  

Benieuwd geworden naar deze kaas? Hier is 'ie te bestellen.

 

Pesto kaas rood

 

 

 

 

2. Boer'n Trots Geitenkaas Honing Tijm

Wederom een kaas met een vrij bijzonder uiterlijk. De korst van deze kaas is namelijk bedekt  met tijm en paarsachtige korenbloemen. Ook de smaak is verrassend: door de combinatie van tijm en honing heeft de kaas een kruidige, ietwat zoete smaak. Bent u meer van kaas gemaakt van koeienmelk? Dan is de Boer’n Trots Bospaddenstoel een goede optie!

De Boer’n Trots Geitenkaas Honing Tijm is hier te bestellen. 

 

 

Boer'n Trots geitenkaas Honing Tijm

 

 

3. Biologische vijgendip

Met kaas is eindeloos te variëren. Neem nou de biologische vijgendip, een zoete jam-achtige spread die het goed doet bij Belegen Kollumer Kaas. Naast dat deze dip het goed doet bij belegen kaas, past ‘ie ook perfect bij brie (mét een walnootje on top).

De vijgendip is voor €4,95 te bestellen.

 

 

Vijgen dip (biologisch)

 

 

4. Belgische kaas

Frankrijk staat bekend als kaasland en ook Italiaanse en Spaanse kaas kennen veel mensen wel. Maar over Belgische kaas hoor je eigenlijk nooit veel. Toch kunnen onze zuiderburen ook erg goed kaas maken. Wij hebben een Belgisch Passendale kaasje in assortiment met een licht gerijpte smaak, voor iedere kaasliefhebber geschikt.

 

 

 Belgische Passendale

 

 

5. Ecologische kaas

Bewust leven wordt steeds belangrijker in onze maatschappij en een Ecologisch kaasje  past perfect in dat plaatje. Wij verkopen 4 smaken ecologische kaas: een pikante, een milde, een magere 30+ variant en een met koriander. Leuk feitje: deze kazen bevatten minder vet dan de meeste reguliere kazen.

Het assortiment Ecologische kazen vindt u hier.

 

 

BioWeide Pikant Eko/Bio