De keuze om zoutloze kaas te gaan eten is vaak niet uw eigen keuze. Door bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk kan de huisarts u aanraden om minder zout te gaan eten. Dit betekent vaak dat u dan bepaalde producten die veel zout bevatten, zoals kaas, niet of minder mag eten. Toch zin in een overheerlijk stukje kaas? Zoutloze kaas is een goed alternatief voor reguliere kaas. En deze zoutloze kaas hoeft echt niet saai van smaak te zijn, er is voor iedere smaak wel iets wils! 

Zoutarme kaas

Een voordeel van zoutarme kaas is dat het ook nog eens veel minder vet bevat dan andere soorten kaas. Bij ons zijn zoutarme kazen écht zoutarm en daarom kunt u dus met een gerust hart genieten. Natuurlijk is er een smaakverschil met “normale” kazen, maar ook de zoutarme kazen zijn verrassend van smaak. Het is daarom zeker eens aan te raden om een zoutarme kaas te bestellen en eens te gaan proeven. Dus ook als je als echte kaasliefhebber minder zout moet gaan eten, kaas hoef je niet te missen!

Variatie

Het wordt nog moeilijk kiezen, want ook in zoutloze kazen is veel variatie. Wij van kaasuitkollum.nl verkopen een aantal lekkere soorten, zodat je op elke gelegenheid kan genieten een stukje kaas. Bij de borrel op een kaasplankje of bij de lunch op een boterham, (zoutloze) kaas past overal bij. De varianten die wij van kaasuitkollum.nl verkopen zijn naast de standaard zoutloze kaas: komijnekaas en kaas speciaal voor op de boterham.

Bestellen

Uiteraard kunt u al deze zoutloze kaassoorten bij ons bestellen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de kazen en wanneer u klikt op een van de kazen vindt u meer informatie en zijn ze snel en gemakkelijk te bestellen.