Verzending met DPD

Veelgestelde vragen

Verzendtarieven via onze webwinkel (in Nederland, België en Duitsland): 

- Tot 30 kg. € 3,50,-
- Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland tot 30 kg. Verzendkosten van overige landen kunt u hier vinden. 

Klantenservice

Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00-18.00 uur bereikbaar op het nummer 0511-453260. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@uwkaasboer.nl. 

Het verzenden van kaas

Wij snijden de kaas vers voor u af en verpakken het met de grootste zorg. Dit gebeurt doormiddel van vacuüm zakken. De kaas behoudt hierdoor zijn versheid. Dit gebeurt met al onze producten die we verzenden en het bevat geen conserveringsmiddelen. Het grootste voordeel van vacuümzakken is dat ze bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen (erg handig voor in de hete zomermaanden). Bij extreme hitte wordt de kaas voor de zekerheid verpakt met een koelelement erbij. 

Wij garanderen snelle levering. Na betaling wordt uw bestelling diezelfde dag verwerkt. Bestellingen waarvan we de betaling voor 16.00 uur binnen hebben gekregen worden de volgende dag verzonden. Het is dan voor 99% zeker dat u uw pakketje de volgende dag binnen heeft (in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden). 

Betaling en betalingsmogelijkheden

Wanneer u betaalt met IDEAL heeft u de kaas het snelste in huis, omdat dit betaalmiddel binnen Nederland het desbetreffende bedrag het snelst overboekt. U kunt ook kiezen voor een vooruitbetaling alleen dan kan uw bestelling vertraging oplopen, omdat we pas verzenden nadat wij het desbetreffende bedrag hebben ontvangen. Bij alle betaalmethodes worden de producten verzonden als de betaling helemaal is afgerond. 

Bezorging

Tevredenheid van onze klanten staat voorop en daarom hebben wij gekozen voor DPD Pakketservice als bezorgende partij voor uw bestellingen. Zij bieden de unieke bezorgservice DPD Predict, waarmee u het pakket kunt volgen. Op de dag dat uw pakket wordt bezorgd, wordt u geïnformeerd over het tijdstip wanneer u uw pakket kunt verwachten. Als u niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen dan kunt u uw bestelling de volgende dag afhalen bij het dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Op dpdpredict.nl/ kunt u aan de hand van uw 14-cijferige pakketnummer zien hoe laat u uw pakket kunt ophalen. 

Optimaal gebruik maken van DPD predict

Op de dag van bezorging wordt u per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden. Om optimaal gebruik te maken van DPD Predict vragen wij u uw mobiele nummer in te vullen in het veld telefoonnummer, deze wordt gebruikt om u regelmatig via SMS op de hoogte te brengen van waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze kunt verwachten. Uw telefoonnummer wordt alleen voor DPD Predict gebruikt en wordt in geen geval aan derden verstrekt.

Afleveren op een postbusadres of verzenden naar een antwoordnummer is met DPD Predict helaas niet mogelijk. 

Bezorging pakket

Met DPD Predict heeft u op de dag van verzending tot middernacht de tijd om uw bezorginstructie te wijzigen

Bezorging op zaterdag

Met DPD Predict wordt uw bestelling in Nederland van maandag t/m zaterdag bezorgd. Als uw pakket donderdag of vrijdag wordt verzonden, dan zorgen wij er standaard voor dat u uw pakket ook op zaterdag kunt ontvangen. Mocht u dit niet willen, dan kunt u dat bij de betaling aangeven bij de opmerkingen. 

Niet thuis?

Indien DPD u toch niet thuis aantreft, dan zult u in de brievenbus een briefje aantreffen waarop de benodigde gegevens staan waarmee u weet waar en wanneer u uw bestelling kunt afhalen of verwachten.

 Belangrijke links en informatie rondom de bezorging van uw pakket:


Klachten?

Mocht u, ondanks onze zorgvuldige manier van werken, toch nog klachten hebben over een product of levering, dan kunt u ons daarover van maandag t/m vrijdag telefonisch op de hoogte stellen op het nummer 06 – 22588122. Uiteraard kunt u ook een email sturen naar info@uwkaasboer.nl. 

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 304 door KiyOh